• Workshop groep


Tijdsduur ±2,5 uur á 3 uur. 

Het arrangement bevat bij ontvangst een kop koffie, zelf kaasmaken , boerderij met individuele route bezichtigen. Het kaasje kunt u na afloop direct meenemen of later komen halen. 

Bij ontvangst staat de koffie klaar of sap voor de kinderen. Van de boerin krijgt u gepaste kleding, en dan kunnen we aan de slag. Samen met de boerin gaat u op de ambachtelijke wijze kaasmaken zoals ze dat vroeger ook deden. U maakt u eigen babykaasje dat u later mee naar huis mag nemen om nog verder te laten rijpen en dan lekker op te eten. Voordat het kaasje mee naar huis kan moet het een tijdje onder de kaaspers.

Tijdens dat proces heeft u de mogelijkheid om de boerderij te bezichtigen. U ziet dan de koeien en kalfjes die u ook mag aaien, de grote kaasmakerij en in de Boerderij winkel kunt u de kazen proeven. Of u rust eerst even lekker uit op ons terras met een glas boerenkarnemelk en een broodje kaas. Want van deze inspanningen krijgt u natuurlijk wel zin in iets lekkers. Na één uur persen is het kaasje klaar en kunt u het mee naar huis nemen. We geven u nog wat tips mee,en wat spulletjes om het kaasje goed te verzorgen. En dan …… een poosje wachten voordat u uw eigen babykaasje mag gaan nuttigen! 

Indien 15 of minder deelnemers wordt € 427,50 gerekend.
Workshop
Informatie Alleen op aanvraag en pas geldig na bevestiging

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Workshop groep

  • Merk: Ruurhoeve
  • Model: W01
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 28,50

  • Excl. BTW: € 26,15

Beschikbare opties:


Het minimum te bestellen aantal is 15